1

Димензии

45/45/120
2

Материјал

метал и платно.
3

Соработка со дизајнер

Ирина Тодорова

Столна лампа со графика- Портрети

Столна лампа од метални профили со графика- Портрети. Графиката е на Дијана Томик.