Убавина и во старите парчиња мебел

Создавањето креативно дело, особено знаејќи дека притоа се обновува некое старо, искористено, но омилено парче е креативниот порив што ја води Марта Мојсова во градењето на брендот за репарирање мебел „Спин“.

Изложба на обновен мебел

Марта Мојсова и Катерина Теодорова им даваат живот, боја и сјај на старите парчиња мебел.