1

Димензии

60
2

Материјал

пластика и дрво
3

Соработка со дизајнер

Бранка Данчевска

Лампа во текстура на месечина

Лампа во текстура на месечина. Постоље од масивно дрво изработена од златни премази  и бронзени прачки