1

Димензии

45/45/90
2

Материјал

метал и платно.
3

Соработка со дизајнер

Елена Јовановска

Лежалка со метална конструкција и плетен наслон

Лежалка со метална конструкција и плетен наслон од јаже - за надворешна и надворешна употреба.