Кафе бар Баду

Уредување на кафе бар , со употреба на стар, репариран мебел и пренамена на разни предмети во дизајни наменски  за барот. Концептот на првиот дел е поврзување со делото и животот на пеачката Ерика Баду- по која локалот го носи името. Затоа преовладува зелена боја, има принтови со нејзини портрети, лустери со модели на шешири кои се карактеристични за пејачката итн. Концептот на вториот дел е  ослободување  од прохибиција, каде главен акцент е ставен на Хенрикс затоа и целиот ентериер го задржува духот на тоа време, пренесен во модерен стил.