1

Димензии

50/50/90
2

Материјал

масивно дрво
3

Соработка со дизајнер

Дијана Томик

Фотељи со графика - Крилца и Букви

Фотељи од масивно дрво бо бел мебел штоф, со графика од дизајнерката Дијана Томик.